вівторок, 1 грудня 2015 р.

Заходи

 День визволення України
28 жовтня наша держава відзначає День визволення України від фашистських загарбників. У ЗОШ №6 було проведено ряд заходів щодо відзначення цієї пам’ятної дати та з метою реалізації Концепції національно-патріотичного виховання:
- учні 5-Б класу підготували лінійку «ІІ Cвітова війна – український рахунок»;
- протягом дня (28 жовтня) був організований випуск радіогазети «Перерва пам’яті», де учні 5-11 класів в режимі марафону читали вірші присвячені боротьбі українського народу за незалежність;
- учні 1-6 класів писали листи для учасників АТО з побажаннями миру і швидкого закінчення війни на Сході України, а також підготували виставку малюнків «Ми всі - єдина родина» та «Ми - за мир в усьому світі».
- для учнів 8-11 класів організували перегляд та обговорення документального фільму «Між Гітлером І Сталіним. Україна в ІІ Світовій війні», (2002 р., авт.- Святослав Новицький).

- учні привітали ветеранів Войтюка Михайла Йосиповича та Литвин Ніну Іванівну, які проживають в мікрорайоні школи.

День Гідності і Свободи
20 листопада в ЗОШ №6 був проведений День Гідності і Свободи. Розпочався день із флешмобу – одночасного виконання Гімну України всіма учнями школи. Також всі діти прийшли в школу у вишиванках, або із елементами української символіки (стрічки, віночки, краватки, патріотичні футболки). Першим уроком в закладі був єдиний урок історичної пам’яті «Тернистий шлях до свободи», який підготували і провели учні 10 класу та учнівський комітет. Діти розповіли про доленосні події в Україні, які відбулися під час Революції Гідності, показали фільм «Євромайдан», показали літературно-музичну композицію, присвячену подіям 2013-2014 років, вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання. Завершився захід акцією «На крилах янгола» - учні на крилах паперових янголів писали свої побажання воїнам АТО. Надіємося, що вони зігріють душу багатьом нашим воїнам та будуть служити для них  оберегами. 




Благодійний марафон
18.11.2015 в ЗОШ № 6  відбувся 24-й благодійний марафон, який цього року пройшов під назвою «З Україною в серці». Цей захід для нашої школи вже є традиційним. На марафоні були присутні учні, батьки, вчителі, а також опікуни дітей-сиріт. Кожен класний колектив готував літературно-музичну композицію, в якій основною темою була любов до України, милосердя, благодійність. Учні декламували вірші, грали на музичних інструментах, співали,  танцювали, показували презентації «Я-патріот України».

 Під час марафону було зібрано 1896 грн. для дітей-сиріт, які навчаються в школі. 


Немає коментарів:

Дописати коментар